Faglig undervisning

Lunden består af mange erfarende og kompetente fagprofessionelle som er specialiserede i neurorehabilitering af voksne med  erhvervet hjerneskade.

Vi tilbyder undervisning i kernefaglige metoder, eller områder relateret til voksne på hjerneskadeområdet.

Undervisningen kan både være borgercentreret og målrettet en gruppe fagpersoner, som skal anvende læringen hos en bestemt type borgere.

Undervisningen kan også have et udviklings- og læringsperspektiv som sigte og målrettes sundhedsprofessionelle, pårørende, skoler m.fl., hvor vi både kan tage ud af huset og undervise, eller facilitere og afholde undervisningen på Bo- og rehabiliteringscenter Lunden. Vi har et stort undervisningslokale, hjælpemidler ved hånden, samt mulighed for at levere forplejning.

Eksempler på undervisningstemaer er dysfagi, forflytninger, rehabilitering, generel viden om hjerneskade, hjernetræthed og lejringer (Lin).

I er velkommen til at kontakte os med de ønsker I har for undervisningstemaer. Vi er fleksible og dækker en stor vifte af viden inden for det biopsykosociale i relation til voksne med hjerneskade.

For pårørende kan hjerneskade tæt på livet give mange spørgsmål, tanker og ikke mindst erkendelsen af at mangle viden. Hjælp til at skabe mening, sammenhæng og håb, kan derfor give de pårørende en bedre evne til at anvende og forstå en større del af informationen, som gives under forløbet.

Lunden-1